Nádfedeles kulipintyó 

6+2 Fő


A kulipintyó szezonális nyitvatartású, 2021.11.01.-2022.04.01. között nem foglalható!

A nyaraló 6+2 fő számára lett kialakítva. A parkolás zárt udvarban lehetséges. A felnőttek kényelméről a jakuzzi gondoskodik, mely 5 személyes, különböző fény-, illetve masszázs funkciókkal ellátott. A jakuzziból gyönyörű kilátás van a holtágra.

A gyermekek számára trambulin, homokozó, kismedence lett állítva, illetve különféle játékokat találnak a nyaralóban.

Az egészen kisgyermekek számára biztosítunk utazóágyat, babakádat, etetőszéket. Biztonsági ráccsal a lépcsőket is le lehet zárni, amennyiben a Vendég úgy gondolja. Alsó szint

Az udvarról a nappaliban lépünk be, mely egyetlen teret alkot a konyhával, ebédlővel. Innen nyílik a fürdőszoba, illetve lefelé a borospince, mely igazán hangulatos helyszíne lehet a baráti, családi beszélgetéseknek.

A konyhában minden szükséges felszerelés megtalálható (tányérok, evőeszközök, kávéfőző, főzőedények, mosogatógép). A fürdőszobában zuhanyzó.

Hálószobák


A nyaralóban szinteltolásokkal három hálószoba található. A félemeleten egy franciaágyas szoba került kialakításra. Az emeleten lévő két hálószoba közül az egyik szintén franciaágyas, míg a másik szobában két darab egyszemélyes heverő lett elhelyezve. 

Borospince


A boropince a legalsó szinten helyezkedik el. Hangulatos berendezése, régies hatású kiegészítők gondoskodnak a helyiség különleges aurájáról.

Udvar 

Medence: 3m széles és 1,2m magas.